Den fede drengestil

altan

De fleste drenge vil gerne have nogle detaljer, som gør deres stil til deres egen. Det kan selvsagt gøres på rigtig mange måder, som hver især symboliserer forskellige ting. Nogle gange handler det om de stilvalg, man tager. Andre gange er det mere et spørgsmål om at have noget kant.

Nogen vil måske gerne have de helt små ting til at sidde lige i skabet. Det kan være, at man gerne vil have en fed kortholder. Det er stilet, og det kan være virkelig klassisk. Det kan også være, man vil have nogle sjove og personlige nøgleringe. I bund og grund handler det om at finde sin egen stil. Det handler nemlig ikke om, hvad andre kan lide. Det er langt vigtigere, hvad man selv er tilpas med.

Gå ikke på kompromis med komfort

Selvom stilen kan være virkelig vigtig, skal den selvfølgelig ikke betyde alt. Måske vil man gerne gå op i sig selv, og det er rigtig fint. Det skal dog helst ikke betyde, at det går ud over komforten. Det er dog heller ikke nødvendigt på nogen måde. Der findes eksempelvis rigtig meget fedt tøj, som sidder behageligt.

Det er mere og mere oppe i tiden, at tøjet skal være rart at have på. Derfor boomer mange nye producenter også med tøj, som nærmest føles som træningstøj. Forskellen er bare, at det faktisk er pænt tøj, som kan bruges i alle sammenhænge. Det samme gælder mange af de velkendte producenter, som også rykker i den retning.

Gå op i dig selv – det giver selvtillid

Faktisk kan det give rigtig meget selvtillid at gå lidt op i sig selv. Det skal naturligvis aldrig være det, man bedømmer sig selv på. Når det er sagt, føles det bare fedt at se godt ud. Man føler sig mere komfortabel, og man nyder at gå ud. Derfor er det ikke kun udseendet, som bliver påvirket. En øget selvtillid kan eksempelvis betyde, at man får mere overskud. Måske føler man sig dermed dygtigere til de ting, man går og laver.

Giv dig selv et frirum

Der skal naturligvis også være plads til et frirum. Det vil sige, at man må give sig selv lidt ‘slack’ engang imellem, hvor man er ligeglad. Det kan være dage, hvor man faktisk skal ud og lave noget. Det kan selvfølgelig også være de dage, hvor man bare går derhjemme. Måske det også giver mere lyst til at gå op i sig selv på andre tidspunkter.