De fire mest moderigtige trends for mænd og drenge i 2021

Det er oftest kvinder, der bliver talt om, når emnet er mode og tøj. Derfor vil du her kunne læse lidt om, hvilke trends der er for mænd inden for mode i 2021 – de er faktisk ikke så langt fra kvinderne og non-binæres igen. Alt fra tern til neutrale nuancer pryder hylderne hos de moderigtige fashionistas.

Oversize, kendt blandt alle

Oversize trøjer. Oversize sweaters. Oversize bukser. Oversize har de sidste mange år været på mode, og det er det skam også igen i 2021. Ikke nok med, at det er på mode, så er oversize tøj oftest også mere komfortabelt og rarere end stramtsiddende tøj.

Minimalistiske outfits og neutrale nuancer

Minimalisme er ikke kun på mode inden for tøj, men har faktisk også en ret stor stemme inden for indretning. Især nordisk minimalisme er blevet ret populært over de sidste par år. Simpelt, men pænt. Det er det, minimalisme kan. Minimalistiske outfit kan være en simpel t-shirt uden print og et par bukser til mænd i nogle neutrale nuancer.

Overshirt og hipsterstilen

Lidt tykkere skjorter i noget uld, bomuld eller polyester, oftest med et fint tern, er kommet på mode. Knap skjorten op, sæt evt. et par badges eller pins på, der betyder noget for dig, og vupti! Der har du noget, der er på mode, der på samme tid er unikt for dig og varmer, når det er koldt udenfor. Du kan bære den over en anden skjorte, en t-shirt, en hoodie eller en helt plain sweater.

Acid wash, bring 70’erne tilbage

Tilbage i 70’erne var det populært at gå i tøj, der havde været igennem en acid wash. Mange gjorde det selv derhjemme, det slipper du heldigvis for i dag, for mange tøjforhandler sælger tøj, der allerede er acid wash. Hop i det fra top til tå; du er et modegeni!