Tilføj musik til hverdagen

Går du med en lille drøm i maven om at blive trommeslager, eller er du allerede habil med trommestikkerne, men mangler du et godt trommesæt at udleve din indre rockstjerne på? Så bør du kigge forbi www.drumlimousine.dk, som siden 1999 har udviklet og bygget kvalitets-trommesæt og bækkener til både danske og udenlandske trommeslagere. Her kan du finde fede trommesæt samt både udstyr hertil og andet lydudstyr. Du kan også finde trommesæt til børn, såfremt det er trommer til den mindre aldersgruppe, du er på udkig efter. 

Gør som de kendte – vælg Drum Limousine

Det er ikke ubevidst, at mange kendte vælger at gøre brug af Drum Limousine, når de skal investere i nye trommer. Drum Limousine har nemlig specialiseret sig i slagtøj og sigter efter altid at levere de bedste trommer, uanset om det er lilletromme eller et trommesæt som efterspørges. Her fåes trommesæt i mange forskellige prisklasser, hvorfor du også med høj sandsynlighed kan finde en tromme for dig, uanset om du er begynder eller professionel hvad angår spil med trommestikkerne. De tilbyder endvidere at bygge custom trommesæt og lilletrommer i high-end klassen i Danmark. 

For blot at nævne nogle af de kendte danske bands, som Drum Limousine bygger trommer til, er D-A-D, Nephew, The X Factor Orchestra, Carpark North og Alphabeat alle forbrugere af trommerne.

Instrumenter til børn

Mange børn begynder fra en tidlig alder at spille på trommer, og det er der mange gode grunde til. Undersøgelser viser nemlig, at det forbedrer deres motoriske evner betragteligt, gør det lettere for børnene at følge undervisningen i skolen, de bliver kreative, tolerante og åbne, det forøger deres selvværd, og sidst men ikke mindst oplever mange også, at hukommenlsen forøges. Dette skyldes arbejdet med at holde takten samt at lære at spille med på et beat, da dette udvikler barnets gehør og lærer dem at samarbejde for et fælles mål og at tage selvstændige beslutninger. 

Hos Drum Limousine er det muligt at købe flere forskellige musikalske instrumenter til børn, herunder klokkespil, xylofoner, ukuleler og flere forskellige former for trommer. Her kan du blandt andet købe en stavtromme, også kaldt pædagogtromme, som er et af de mest solgte børnetrommer, især hvad angår salg til børnehaver, skoler og institutioner. Disse er lavet af træstave der er limet sammen side om side, samt monteret naturskind, som børnene kan tromme på. Ukulelen er også en særdeles oplagt mulighed til børn, da den kun har fire strenge, så den er nem at lære at spille på.