Sådan finder du nogen at spille petanque med

Petanque er et underholdende, afslappende og hyggeligt spil, og det kræver bare to personer – selvom man godt kan være flere. Så er spørgsmålet bare, hvordan du finder nogen at spille med. Vi har et par idéer.

 

Mangler du nogen at spille petanque med? Så skal du ikke miste modet. Der er nemlig mange muligheder for at finde en petanque-makker såvel som -modstander. Hvis du mangler inspiration, kan du læse med her, hvor vi har samlet nogle forslag til, hvem du kan spille med og imod.

Saml venner og familie til et spil

Hvis du allerede har en gruppe venner eller familiemedlemmer, som du ser jævnligt, kan du bringe petanque op som et forslag til en aktivitet. Det kan være forfriskende at lave noget andet sammen, end I plejer, og måske også se noget andet. Petanque kan enten spilles i haven, i parker med anlagte baner og indendørs på specifikke petanque-barer.

 

Er I en klassisk kernefamilie, eller en vennegruppe på fire, kan I spille en double. Seks deltagere kan spille en triple med to kugler hver, og er I et ulige antal, skal I bare sørge for, at holdene spiller med lige mange kugler.

Inviter en kollega og lær hinanden at kende

Et spil petanque udgør en meget afslappende måde at være sammen på. Derfor er det den perfekte aktivitet til at komme tættere på en kollega, der måske kunne være en potentiel ven. Det er mindre intenst end at sidde overfor hinanden ved et cafébord, hvor snakken forventes at gå konstant.

 

Her kan I i stedet nyde den friske luft, gå lidt rundt, koncentrere jer om spillet, og snakke lidt når det føles rigtigt. Det kan være starten på et rigtig hyggeligt og afslappet kollegaskab.

Find en petanque-date online

Vidste du, at petanque er en populær date-aktivitet? Hvis du gerne vil kombinere det sjove spil med lidt romantik, kan du altså med fordel invitere en date på et spil petanque. I kan spille en single, hvor I hver har tre kugler at spille med.

 

I dag er der et utal af muligheder for at finde en date online, lige fra de uskyldige til de frække. Det kan være en god idé at starte med at chatte lidt, så I lærer hinanden at kende. På den måde kan I nemmere finde ud af, om I faktisk har lyst til at mødes.

 

Chatten kan også være en fornøjelse i sig selv, særligt hvis I har god kemi på tekst. Slår det gnister imellem jer, kan det være, at I ligefrem kaster jer ud i en sex chat, og så er det jo ekstra spændende at se, hvor en petanque-date potentielt kunne føre hen.