Skaterhjelme for de seje og professionelle

Hjelme er triste. Det er fuldt forståeligt. De ser grimme ud og det viser, at man ikke tør at sige sine forældre imod. Men ikke alle er sådan. Det er svært at tro, men man kan faktisk godt få fat i pæne hjelme, som tilføjer til éns stil i stedet for at ødelægge den. De kaldes skaterhjelme.

Sikkerhed med stil

Alle bliver hurtigt træt af at høre deres mødre fortælle dem igen og igen, at de skal være forsigtige og køre med hjelm. Hvor nedernt det end lyder, er det desværre sandheden. Statistikker viser, at hjelme redder folk, som ender i alvorlige uheld. Vi kan ikke forhindre uheld, de kan ske for enhver, men vi kan forsikre os imod dem, så vi overlever, hvis de skulle ske.

Men det hele handler ikke blot om forsikring og sikkerhed. Med den rigtige skaterhjelm, kan du pludselig ligne den fedeste cyklist eller skater i dit nabolag. Du kan tjene alt respekten fra dine bekendte. Det hele handler nemlig om perspektiv på dette punkt.

Stop med at anse hjelme som en irriterende tilføjelse, der er der for din sikkerhed, men i stedet se det som et ekstra stykke tøj. Se det som en lige mand med dine bukser eller jakke. Du finder et par fede bukser eller en fed jakke, for at opgradere din stil. Du kan gøre det samme med din hjelm.

tjek udvalget og se om du ikke kan finde noget, du synes, ser blot en smule sejt ud. Det handler om at finde den hjelm, som du er tilpas med. Udbyderne ved nemlig godt, at cykelhjelme er kiksede, så de er gået efter at lave et udvalg, som skulle kunne tilfredsstille alle og enhver. Så mon ikke du kan finde din næste hjelm?