Sjov og gratis drengehygge

Når du hører ordet herreaften, tænker du måske på drengehørm og fadøl. Et casinobesøg, en sportsbar, bowling eller en tur på golfbanen er bare nogle af klassikerne, men al planlægningen kan æde fra hyggen og formålet med arrangementet; at have det skidesjovt sammen.

Næste gang du skal planlægge en hyggelig dag med drengene, bør I overveje bare at blive hjemme. Altså arranger at mødes hjemme ved en af jer i stedet for at planlægge eller booke en masse. Det er billigere, og det kan sagtens blive den sjoveste aften, du og drengene har haft i lang tid.

Der er ingen rigtig eller forkert opskrift på herrehygge, og det kan sagtens være, du har meget bedre idéer end dem, der er her – men her kan du finde lidt inspiration til en anderledes drengeaften.

Sport og spil er supersjovt

Har I adgang til en have, er det oplagt med udendørs leg og spil. Kongespil, frisbee eller en fodboldkamp kan få pulsen op og sætte gang i konkurrencepræget sjov i hold eller individuelt.

Er vejret ikke til at spille ude, er der også rig mulighed for at få sjov konkurrence indendørs. Brætspil bliver mere og mere populært, men det er stadig stærkt undervurderet i mange kredse.

For bedst at komme i gang med en hyggelig brætspilsaften med drengene er det vigtigt at vælge et spil, der ikke er for indviklet. Der er forskel på folk, og nogle vil måske synes det er sjovt med et quiz-spil, hvor man kan konkurrere på paratviden, mens andre foretrækker et gammeldaws slag kort.

Et andet hyggeligt initiativ kan være at tænde op for en vandpibe. Den fungerer som samlingspunkt og kan danne rammen for en god snak – eller bare dårlige jokes. Der findes mange forskellige lækre smage vandpibetobak, så vælg et par stykker at variere imellem. Og det behøver ikke koste en formue, for der findes rigtig mange gode, billige vandpiber.