Serien til din afslapning – selvfølgelig med spænding og drama

Trænger du – som mange andre – også bare til at smide dig på sofaen eller i sengen med en god serie, når du kommer hjem efter en lang dag? Så kender du garanteret også problematikken, når du skal til at finde en ny serie, efter du har haft afsluttet den gamle. Du kan vælge den nemme løsning, hvor du vælger at gense den serie, du lige har været i gang med, men du kan også vælge at gå i gang med en ny og mere spændende serie, du vil glæde dig til at se, når du kommer hjem.

Krimier = spænding og drama

Måske er krimier ikke din foretrukne genre at se film og serier i, men det er utroligt lovende, at den er god. Det kan godt være, at du er mere ”F.R.I.E.N.D.S”, men du bør alligevel give krimier en chance – det kan jo være, at du finder ud af, at du rigtig godt kan lide dem!

Hvis du synes, at der er en hel del krimier ude i verden, så er et godt sted at starte altid med noget, der er lettere at forholde sig til. Du kunne jo give en dansk krimiserie fra Blockbuster et skud.

Dansk krimiserie: Broen

Krimiserien ”Broen” omhandler en kvinde, der bliver fundet myrdet midt på Øresundsbroen. Da det er på grænsen mellem Danmark og Sverige, bliver både det danske og det svenske politi tilkaldt, for at opklare mordet på kvinden. Det viser sig dog, at det ikke kun er ét mord, men et genialt dobbeltmord, der fører en lang række vold med sig, ingen har set før. Som så mange andre spændende film, er det det gode mod det onde i et kapløb med tiden og den værst tænkelige fjende. Du kan følge politiet og seriens roller i denne spændende fortælling om et genialt dobbeltmord på Øresundsbroen.