Sådan finder du på en gave til din ven, der har alt

Når du skal give en gave til en ven, du holder af, vil du garanteret gerne finde på noget, der er både brugbart, personligt og kreativt. Dog kan det være svært at finde på en gave, som lever op til netop alt det.

Specielt hvis din ven ikke ønsker sig noget, kan det være rigtig svært. Her får du gaveidéer til din ven, som har alt.

Giv ham en fed oplevelse

Når din ven ikke ønsker sig noget, er det oplagt at give ham en oplevelsesgave. En oplevelsesgave kan være rigtig mange ting. Derfor kan du rigtig nemt tilpasse den til din ven, så den bliver præcis efter hans smag.

En oplevelsesgave er noget, som din ven altid vil kunne bruge. Du kan ovenikøbet gøre det til en oplevelse for både du og ham, så I får et godt minde ud af det.

Du kan finde på alverdens forskellige oplevelsesgaver, så det kan være alt fra en tur i en sportsvogn til en lækker middag. Det kommer helt an på, hvad din ven godt kan lide.

Her kan du få inspiration til andre gaver til ham.

Lav en kreativ gave selv

Hvis din ven ikke ønsker sig noget, er det svært at gå ud og købe noget. Derfor kan du i stedet være kreativ og lave din egen gave. Det behøver ikke at betyde, at du skal sidde og klippe og klistre med papir og lim. En hjemmelavet og kreativ gave kan f.eks. være en speciellavet gavekurv, som du fylder med alle hans yndlingsting såsom hans favorit drik, nødder, chokolade m.m.

Det er den slags gaver, der viser, at du har gjort lidt ekstra ud af det. Så er det næsten ligegyldigt, hvad du giver ham. Når der ligger lidt tanke bag gaven, vil han altid blive glad.