Sådan kan du få tiden til at gå med vennerne

Ekstra Bladet med sine venner

Alle mennesker sætter pris på gode venner, da disse altid er der når du har brug for det. Gode venner hænger ikke på træerne, så derfor er det vigtigt at få plejet venskaberne, så man ikke glider fra hinanden. Det er meget forskelligt hvad henholdsvis piger og drenge laver med deres venner. Uanset om I mødes for at se en film eller spise god mad sammen, så handler det om at bruge kvalitetstid med hinanden. De fleste vennegrupper laver ofte de samme ting, fordi der er en fælles interesse om noget bestemt.

Fælles interesser knytter venner sammen

Ifølge statistikker laver drenge ofte de samme ting sammen med deres venner. Mange drenge går op i en sport som f.eks. fodbold, og kan dermed både mødes for at spille fodbold men også for at se det sammen i fjernsynet. At have noget til fælles gør det meget naturligt at lave aftaler med sine venner, så man oplever aktiviteterne sammen. Sport behøves ikke nødvendigvis at være den fælles interesse. Det kan lige så vel være at drengegruppen er interesseret i at spille PlayStation.

Det handler om at hænge ud sammen

Man behøves ikke at lave det vilde med sine venner. Nogle gange kan det være rart at slappe af i hinandens selskab, uden at man absolut skal være aktiv. Selvom du er sammen med dine venner, behøves du heller ikke at være på hele tiden. Hvis man kender hinanden ud og ind, så er der ikke noget galt i, at man en stund sidder for sig selv og kigger på f.eks. Ekstra Bladet. Med sine tætte venner skal der være plads til at man kan slappe af. Kender du dine venner ud og ind og omvendt, så er det helt naturligt at man er afslappet i de andres selskab.

Hold kontakten ved lige

Det er vigtigt at få plejet sine venskaber. Derfor er det en god ide at aftale hvornår man skal ses næste gang. På denne måde kan alle med det samme sætte et kryds i kalenderen. Er man en større vennegruppe kan det være svært at finde en dag hvor alle kan. Derfor er det oplagt at få det gjort imens man er sammen. Gode venner er der for livet, og derfor er det også vigtigt at du passer på dem og holder kontakten.

Kommunikation går begge veje

Venskaber kan finde på at glide fra hinanden hvis det hele tiden er den samme person, der skal tage kontakt. Kommunikation går begge veje og derfor skal du være lige så aktiv til at henvende dig til dine venner, som de henvender sig til dig.