Rigtige mænd laver havearbejde

Er det ved at være tid til, at du finder haveredskaberne frem og trækker i arbejdshandskerne? Så ved vi alle, at det betyder, at den danske sommer er nær. Men denne følger der nemlig masser af havearbejde, som alle der ejer en have skal igennem for at få den grønne oase ,de drømmer om til sommer.

Bliv helt klar til den dejlige, danske sommer

Når det kommer til den danske sommer, er der tale om en tid, der kan være yderst forbigående og ikke helt til at stole på. Derfor er det de færreste, der har lyst til at arbejde i de dage, hvor solen virkelig luner, hvorfor det handler om at være gennem arbejdet, før den tid oprinder. Sådan er det nemlig muligt bare at nyde solen og sommeren.

Nyd det hårde, fysiske arbejde med gutterne

Er det noget, som du synes, der lyder fornuftigt? Og vil du gerne have din have helt klar til sommer? Så kan det være, at gerne vil samle nogle af gutterne for virkelig at nå i bund og samtidig få hygget en masse med dem. For hvornår har man ellers tid til at være sammen i op til flere timer og bare hygge om noget hårdt arbejde, som får et smil på læben frem hos alle.

Skal du have lagt granitskærver i din have?

Når det kommer til havearbejde, er der nemlig ofte også tale om hårdt fysisk arbejde, og derfor er det altid en fordel med lidt ekstra hænder. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis du skal til at have lagt en masse mere eller mindre tunge granitskærvere ud i din have.

Den friske indkørsel og de velplejede bede

Det kan for eksempel være, at du skal bruge dem til at skabe den indkørsel, som du drømmer om, således dit hjem får et pænt udtryk ude fra vejen. Eller måske har du nogle bede, som du gerne vil have fyldt op med granitskærvere frem for blandt andet bunddække for på den måde at undgå alverdens former for ukrudt.

Derfor er det et krævende arbejde

Uanset hvor du skal bruge granitskrævere, så er det et krævende arbejde, og derfor er det godt at være flere hænder, der kan tage fat. For ikke nok med at de måske skal skovles op i en trillebør, de skal også fragtes det rigtige sted hen og senere spredes ud i et jævnt lag. Og så går tiden pludselig hurtigt, mens I alle bliver godt ømme og trætte i muskler og led i især skuldre.

Det er dog slet ikke det hele

Det er dog kun en lille del af det store arbejde, som der ofte er i en have. Det er for eksempel noget, som der gør sig gældende, når det kommer til alt det ukrudt, der skal fjernes, den terrasse der skal renses, de havemøbler i træ der skal have olie og generelt de planter og blomster, der skal plantes om, mens træer og buske også skal beskæres.