Opskriften på en perfekt dag med drengene

perfekt dag med drengene

Det er ved at være evigheder siden, at man sidst har kunne holde rigtig perfekte dage med drengene. Vinteren har været over os og Corona epidemien har gjort at alt ting har været lukket. Men endeligt ser det ud til at vende, foråret er kommet og verdenssituationen begynder at lysne en smule op, derfor får du her opskriften på den perfekte dag med drengene.

Start ud fra morgenstunden med en god omgang (hjemmelavet) brunch

Forsamlingsforbuddet er hævet til og med 25 personer, I har derfor mulighed for at samle hele drengeflokken så længe i blot er maks. 25 personer. Her starter i dagen ud med en god omgang (hjemmelavet) brunch, da alle restauranter fortsat skal holde lukket og ingen ved hvornår de atter må åbne op igen. Spis jer gæt mætte og nyd en friskpresset juice og en stor kop kaffe. Næste step på turen er nemlig noget hvor i skal være aktive og bruge jeres kroppe og energi.

Lej en (udendørs) tennis eller padel bane

I skal da ud og spille tennis eller padel! Det er en voldsomt morsom sport, som i sagtens kan spille sammen i hold og så dyste om hvem der vinder og hvem der taber. I får masser af mulighed for at få rørt jer sammen, samtidig med at i kan grine og have det sjovt. Hvis ikke i alle har en ketcher, så kan i finde udstyr til ketchersport hos ZERV.DK så i alle kan være fuldt ud klar på en god kamp.

Så er det blevet tid til frokost

Så er det blevet frokosttid og her finder i selvfølgelig byens bedste burger og køber med som take away! Sørg for at have pakket varmt tøj og tæpper med, for i skal selvfølgelig sidde udendørs og nyde jeres lækre frokost udendørs på et af jeres bys bedste steder. Så find sammen, et sted i synes laver de absolut bedste snaskede og saftige burger. Find et smukt grønt område tæt på burgerrestauranten og nyd jeres dejlige frokost der.

Så blev det tid til øl

Der er desværre stadig ikke mulighed for rigtig at gå i byen, tag derfor hjem til en af jer med masser af øl og sprøde snacks. Her afslutter i jeres perfekte dag sammen indtil øllene er tomme og i er ved at være klar til at smutte på hovedet i seng. Rigtig god dag sammen med drengene!