Hvad skal du give din ven i gave?

Hvad giver man vennen, der har alt? Eller hvad giver man en ven, der mangler en masse? Det er såmænd stadigvæk svært at vælge den rigtige gave. Det handler om at udse sig, hvad vennen går meget op i for tiden, og hvad vennen mangler inden for dette emne. Du kan også prøve at spørge lidt kryptisk og hemmelighedsfuldt ind til, hvad vennen bruger meget tid på i øjeblikket, eller hvad han ønsker sig – lav lidt personligt spionage for at finde frem til den rigtige gave.

Muligheder til gaver

Hvis du er helt på bar bund, kan du herunder finde nogle eksempler på gaver, der for mange nok vil være relevant og ønskværdigt lige nu:

  • Hvis din ven er ryger, kan du få ham til at skifte bane og gå over til e-cigaretter (vel og mærke, hvis han er over 18). Det lugter bedre, og der er større mulighed for kreativ udvidelse. Vennen kan starte roligt ud med en e-cigaret startpakke. Hvis han ikke er ryger i forvejen, er det dog knap så god en gaveidé.

  • Hvis din vin bruger mange timer foran skærmen og med fingrene om en controller eller hånden på en mus og gamer løs, kan du tilføje lidt til hans gamer set up – det kommer lidt an på, hvad han mangler. Du kan også gå efter et spil, han ikke har endnu.

  • Hvis din ven lige er flyttet ind, kan du være med til at præge hans lejlighed. Du kan f.eks. give ham en moderne lampe, former for nips og pynt eller et maleri/plakat, der passer til hans lejlighed – hvad end lejligheden mangler.

  • Hvis din ven er dybt fokuseret på sit studie og gerne vil så dybt ned i faget som muligt, kan du opspore en relevant bog, der kan give ham både glæde og viden.