Hold en temafest med drengene

Er du begyndt at savne et afbræk fra hverdagen? Kunne du godt trænge til, at der efterhånden skete noget nyt? Hvad med at invitere drengene med til en sjov og anderledes temafest. Så er der i hvert fald om noget lagt op til, at der skal ske noget andet end det mest sædvanlige.

Vælg et tema

Det første du skal gøre, når du overvejer at holde en temafest, er måske meget åbenlyst at vælge et tema. Du skal altså vælge noget, som alle til festen kender til og kan være med på, og så skal det selvfølgelig også være et tema, som kan virke festligt.

Et godt valg af tema kunne meget vel være noget, som du deler med dine venner. Det kunne for eksempel være et særligt spil, en bestemt sport eller en populær tv-serie.

Hvis du har brug for inspiration til dit valg af tema, så finder du en masse gode eksempler lige her: https://kostumeguiden.dk/temafest.

Klæd jer gerne ud

Det kan måske virke en smule barnligt med udklædning, men måske netop derfor kan det også være så underholdende til en fest. Især hvis det er en fest, som du bare holder sammen med dine nærmeste kammerater.

Jeres udklædning skal selvfølgelig passe til temaet, og så er det måske meget relevant at spørge: ”Hvilke kostumer findes der?” Det er nemlig også værd at have med i overvejelserne, når du skal vælge et tema.

Find på passende underholdning

Til en temafest kan I sagtens lave noget lidt anderledes, end det I ville lave til så mange andre fester.

Hvis du for eksempel vælger at arrangere en fest med et fodboldtema, så kan du måske finde på nogle fodboldrelaterede spil og lege. Det kunne sågar være drukspil, som passer til dit fodboldtema.

Der er så mange forskellige muligheder, at det nok er noget, du selv kan tænke over og finde på.