Guide: SUP boards for begyndere

Det er forholdsvis nemt at komme i gang med Stand Up Paddle, og ofte meget lettere end folk tror. Stand Up Paddle boards er generelt større end andre surfboards, og som nybegynder er dette en god fordel. Jo større board du har, des mere stille ligger det i vandet, og dermed vil du også have mere balance til når der f.eks. kommer bølger eller vind. Med det sagt, er et SUP board også meget lettere at navigere rundt på end et windsurf- eller surfboard.

Vi, SURFMORE, er eksperter i stand up paddling, og kan forsikre dig om, at du får en fantastisk førstegangsoplevelse med Stand Up Paddle, og faktisk kommer de fleste op at stå på SUP inden ti minutter. Et Stand Up Paddle board ligger så stabilt i vandet, at mange også bruger det til at dyrke yoga på.

 

Et Stand Up Paddle sæt indeholder et paddleboard, en paddel og en tilhørende leash. En leash er en snor, som er fastspændt boardet og dit bagben. Leashen sikrer dig, at brættet ikke forsvinder væk, hvis du mister balancen og falder i vandet. Padlen kan indstilles i højden, så den kan bruges til flere størrelser – og skal gerne flugte med din skulder, for at man får den rigtige opsætning.

 

SURFMORE er en dansk iværksætter virksomhed med fokus på den gode førstegangsoplevelse, og samtidigt sørger vi for at du nemt og hurtigt kan komme på vandet. Alle vores produkter er udviklet i Danmark til skandinaviske forhold og designet i brugervenligt og slidstærkt design og konstruktion. Vi har alt indenfor tilbehør til vand sportsudøvere, hvad enten det er et komplet SUP sæt, en vandtæt rygsæk eller en poncho til brug i omklædningen. Vi bestræber os ikke på at have det største udvalg, men det bedste udvalg indenfor vores felt.