Guide – hold et brag af en fest med drengene

Året rundt er der begivenheder, som lægger op til en fejring. Dette er alt lige fra f.eks. første gang, du flytter hjemmefra, hvor du skal holde en housewarming til, at du skal holde fødselsdag for drengene. En fest vil altid blive husket – det kræver derfor, at du holder et brag af en fest, som dine venner vil huske, som værende den sjoveste og fedeste fest.

Guide

Når du skal holde den vildeste fest, skal du sørge for følgende:

  • Playlister – en fed fest bærer præg af fede playlister, hvor der er en masse forskellig musik. Der skal være til enhver smag, og du skal sørge for, at det ikke er de samme sange, som bliver afspillet igennem hele aftenen og natten. Hvis dette sker, vil du muligvis opleve, at folk langsomt falder fra, da de føler, at det hele bliver gentaget. Det er derfor godt, hvis du sørger for at mikse mellem forskellige playlister. Sangene skal dine gæster kunne synge med på samtidig med, at de giver den gas på dansegulvet. Hvis du har lejet et stort lokale og inviteret mange gæster, kan det være, du kunne overveje en DJ.

  • Belysning – belysningen spiller en afgørende rolle for, om folk kommer i feststemning. Hvis det er hverdagslys fra lamper, giver det en forkert stemning. Det kræver derfor, at du sørger for, at lyset er dæmpet. Hvis du har små steder, hvor folk kan sætte sig ned for at snakke, kan du eventuelt skabe en hyggeligere stemning disse steder ved at tænde stearinlys.

  • Gæsteliste – til en fest, kan du invitere folk, som du er tætte med, men du kan samtidig invitere folk, som du har snakket med få gange før, men gerne vil lære bedre at kende.

Overraskelse

Dine tætteste drenge venner, kan du invitere hjem til dig inden, at det hele går løs. Måske har de købt dig en gave, eller hvis du står i en situation, hvor du selv skal til en fødselsdag, kan du købe Gaver til unge drenge. Du vil med sikkerhed finde noget, som falder i din kammarats smag.