Guide: de 3 bedste padelbats på markedet

Der er mange forskellige ting, man skal huske, når man spiller padeltennis. En af de vigtigste ting, man skal huske, er et padelbat. Ønsker man at blive dygtig til padeltennis, er der ikke kun tale om hvilket som helst padelbat. Står du lige nu og skal finde det perfekte padelbat? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig en padel bat test samt en oversigt over de 3 bedste padelbats på markedet.

Babolat Storm padelbat

Hvis du er nybegynder, men stadig ønsker at udruste dig med det rette padeludstyr, er Babolat Storm padelbattet lige noget for dig. Dette padelbat har et enkelt og let design, der gør det let at spille med. Derudover har Babolat Storm padelbattet en lille snor forneden, du kan tage rundt om håndleddet, så du lettere kan styre og håndtere battet. En af de primære fordele ved dette padelbat er prisen. Babolat Storm padelbattet har nemlig en pris på cirka 800 kroner. Du behøver altså ikke spendere en formue for at få et godt padlebat!

Wilson Bela Elite Padel

Er du mere erfaren på padletennisbanen, skal du have fat i et mere avanceret bat. Et godt eksempel på et padlebat til erfarne spillere er Wilson Bela Elite Padel battet. Dette paddlebat er fremstillet i carbon, som er et utroligt let materiale. Det lette materiale gør, at du har lettere ved at holde og håndtere battet på banen. Wilson Bela Elite Padel battet ligger i den dyrere prisende – faktisk er det dobbelt så dyrt som Babolat Storm padelbattet. Det er der dog en helt fair grund til! Wilson Bela Elite Padel battet er nemlig lavet i samarbejde med den berømte padletennisspiller Fernando Belasteguin, som har enorm erfaring med padletennisbat og padeltennis generelt.

Babolat Defiance padelbat 

Ønsker du et padelbat, der ligger et sted lige imellem Wilson Bela Elite padel battet og Babolat Storm padelbattet, er Babolut Defiance padelbattet en god mulighed for dig. Med Babolat Defiance padlebattet opnår du en særlig kontrol over banen, da battet er let og kompakt. Babolat Defiance padlebattet er primært målrettet mod kvinder, der ønsker at udvikle deres spillestil fra begynder til øvet. På battet finder du et innovativt hulmønster, der er designet til at forbedre præcisionen ved skud. Der er altså mange forskellige fordele ved Babolat Defiance padelbattet!