Gode ideer til en aften med drengene

Findes der noget bedre end at hænge ud med dine bedste venner? En aften i selskab med drengene er altid en god ide, for så længe I er samlet skal det nok blive en god og hyggelig aften. Men en drengeaften bliver som regel sjovere, hvis du har forberedt dig en lille smule. Derfor kan du tænke over nogle forskellige ting og aktiviteter I kan hygge jer med i løbet af aftenen. Hvis du er i tvivl om hvad I skal lave, så kan du læse med her. Vi vil nemlig komme med nogle gode ideer til, hvordan I kan få en sjov og hyggelig drengeaften

Spilaften

De fleste drenge elsker at konkurrere, så hvorfor ikke finde brætspillene frem, og se hvem, der ender med at løbe med sejren og håneretten? Der findes utallige brætspil, så det bør være muligt at finde noget for enhver smag. Man kan nå at prøve mange forskellige sjove spil på en aften, og hvis I bliver trætte af at spille brætspil, kan I finde mobilen eller tabletten frem, og spille på de bedste casinoer online. Men husk, at det handler ikke om at, hvem der kan vinde flest penge, når I spiller online. Det handler om at hygge sig sammen og have det sjovt. 

Filmaften

Efteråret har meldt sin ankomst, og dagene bliver koldere og mørkere. Af de grunde er disse måneder helt perfekte til filmaftener i selskab med vennerne. Smæk benene op, og

tænd for tv’et og find en fed film på en af de mange streamingtjenester. Men ingen filmaften uden snacks og slik. Det er nemlig helt afgørende at I har fyldt sofabordet med lækre snacks, så der ikke er et øje tørt. Hvis I vil give den gas kan i holde et filmmarathon, hvor I for eksempel binger flere Fast & Furious-film eller hele Ringenes Herre trilogien, hvis I er mere til fantasy. 

Ølsmagning

Hvis I gerne vil have en lille skid på, er det oplagt at afholde en ølsmagning. I kan aftale, at I hver især tager 5 forskellige øl med, som I godt kunne tænke jer at smage. På den måde får I smagt en masse forskellige øl, og måske finder du en ny yndlingsøl i løbet af ølsmagningen. Det er en god ide, at vælge nogle forskellige typer øl, så I får smagt på nogle forskellige øl. Det bliver nemlig kedeligt i længden, hvis I alle eksempelvis har købt pilsner. Derfor kan det være en god ide at aftale, at en tager 5 forskellige IPA med, mens en anden for eksempel tager 5 forskellige hvedeøl med. Hvis i vil gå all-in på ølsmagningen kan I give de forskellige øl karakterer, så I til sidst kan kåre en vinder!