Er det tid til vandleg i haven?

Er din familie nogle vaskeægte vandhunde? Så kan ingen af jer sikkert få nok af diverse vandlege. Det er også sjovt og hyggeligt at lege med vand, når vejret er varmt. Trænger du til lidt inspiration til, hvordan du kan lege med vand, så bør du læse med videre her.

Få et badebassin i haven

Hvis det er mindre børn, der skal boltre sig i et badebassin, kan du vælge at købe et på nettet eller i en fysisk butik. Badebassinet skal blot pustes op, og så fylder du det med vand. Herefter kan leg i vandet straks begynde. Husk hele tiden at holde de små under opsyn.

Er det derimod dig og gutterne, der trænger til at blive frisket op i et badebassin, kan I selv bygge et. I kan eksempelvis bruge paller og en stor presenning til at lave et badebassin.

Efterfølgende kan I dekorere pallerne med siv eller noget andet. I kan også vælge at bygge en lille bar af paller, der sidder sammen med badebassinet. Gør I det, har I det ultimativt bedste badebassin.

Lav din egen vandrutsjebane

Har du en have, kan du lave din helt egen vandrutsjebane, som kan give mange timers sjov og ballade. Skråner din have en smule eller meget, bliver vandrutsjebanen kun bedre af dette.

Hvis du alligevel skal købe en presenning til at lave et badebassin, så køb en ekstra til din vandrutsjebane. Du skal fjerne sten og grene, hvor presenningen skal ligge, så ingen kommer til skade.

Læg derefter presenningen på jorden eller græsset. Nu skal du komme sæbe på den og lade vandet løbe på presenningen fra en vandslange. Så er du klar til at prøve din helt egen vandrutsjebane.