Det skal du lave sammen med dine kammerater

Når du lever en hverdag med arbejde, praktiske gøremål i hjemmet, børn og familie osv., så har du nogle gange brug for at koble af og bare have det sjovt. Folk kan godt lide at koble af på mange forskellige måder. Nogle foretrækker at være meget alene og slappe af, mens andre foretrækker at bruge tid med sine venner og grine. Hvis du kobler af ved at være sammen med dine venner, kan du her få nogle idéer til, hvad I kan lave sammen.

Tag på drengetur i sommerhus

Hvis du og dine kammerater alle har nogle dage fri, kan I planlægge en tur i sommerhus. Der er altid noget rigtig hyggeligt over at være i sommerhus, og når det er sammen med dine venner, bliver det kun endnu sjovere. Men hvordan planlægger I lige en tur i sommerhus?

  1. Lån et sommerhus af en af jeres bekendte eller ej et over nettet. Hvis ikke I kender nogen med et sommerhus, findes der rigtig mange på nettet i alle prisklasser.

  2. Pak de vigtigste ting såsom lækre drikkevarer og gode brætspil til brætspilsaftener.

  3. Sørg for underholdning til bilen hvis I skal ud på en længere tur over til sommerhuset.

Hvis I skal køre langt for at komme over til sommerhuset, kan I med fordel medbringe nogle tablets, så I kan bruge tiden derover på at se film. Har du en tablet, som du gerne vil passe ekstra på, på sådan en tur, kan du beskytte skærmen med Polycarbonate solutions.

Arrangér en aften med filmmaraton

Der er ikke noget som en aften, hvor du er samlet med dine bedste kammerater til en omgang gode film og snacks. Det er den slags, der kan være rigtig hyggeligt, men som ingen nogensinde får taget initiativ til. Derfor kan du være den, der tager initiativ. Du skal bare bede alle om at dukke op i afslappet tøj. Derefter er det bare at hive dyner, puder og tæpper med ind i sofaen, så I kan se filmmaraton hele aftenen. Det vigtigste er selvfølgelig, at alle jeres yndlingssnacks er til stede.

Hold ”til middag hos”

Hvis du og dine kammerater godt kan lide at lave mad og eksperimentere i et køkken, kan I lave ”til middag hos”. I har en aften hver, hvor I skal lave mad til de andre. Så går det på tur, så I skiftes til at imponere hinanden med jeres madlavningsevner. I kan også altid aftale at lave mad sammen, men det er noget fedt og også lidt nervepirrende ved at skulle lave mad til hinanden. I er i hvert fald sikker på at få en rigtig hyggelig aften hver gang.

Hvis I vil gøre lidt ekstra ud af det, kan I gøre det til en konkurrence. Hvis I giver hinanden point for madlavningsevner, vil I til sidst kunne kåre en vinder. De andre kan så deles om at give en eller anden præmie. Konkurrencedelen kan gøre det hele lidt sjovere.