Den aktive weekend med vennerne

Skal du arrangere den perfekte weekendtur med drengene, hvor I skal være aktive og hygge jer? Weekenden skal indeholde god mad, gode snakke og en masse aktiv og udfordrende underholdning. Læs med i denne artikel for at få noget inspiration til, hvilke faciliteter sådan en weekend kunne indeholde. 

Spring ind i weekenden med højt humør 

Det kan være at én af jeres sportslige aktiviteter skal bestå af spring og fitness på trampoliner. At hoppe i trampolin er både sjovt, og der er mange muligheder for god og lærerig træning, som kan tilpasses alle deltagere. Hos Fitnessshoppen findes der havetrampoliner fra Berg, ASG og Just Jump, som alle er trampoliner af god kvalitet, og indenfor disse mærker, findes trampoliner til forskellige niveauer af erfaring indenfor spring. Det kan for eksempel være at I er en drengegruppe, som har meget erfaring med spring, og skal derfor både have en god trampolin, men også en airtrack, eller også er I en drengegruppe, som skal hygge jer en hel weekend i baghaven, og skal dermed bruge en klassisk havetrampolin, som er mere til sjov og ballade, i jeres tilfælde. Uanset hvad, så byder Fitnessshoppen på et stort udvalg, så der er helt sikkert noget til enhver form for drengeweekend. 

Fokusset på at træne og holde jer i god form

Måske er fokusset for jeres weekend, enten at holde jer i god form ved konditionstræning, eller at styrketræne, for at eksperimentere med forskellige løft og øvelser. Uanset fokus indenfor træningen, kan det være at I skal eksperimentere med købet af motionsmaskiner, eller forskellige vægtskiver. Så I opnår det komplette udvalg af træningsmaskiner, til en aktiv og svedig weekend. 

Den gode mad er vigtig

I skal helt sikkert også have en masse god mad, for eksempel bestående af en masse lækker kød, kartofler og sovs. Husk at købe godt med snacks og tilhørende gode drikkevarer til de lange aftener i sofaen, eller på terrassen. I kan for eksempel også grille, eller lave lækre sammenkogte retter, det kommer an på hvad I er til. Men uanset hvad, er maden en vigtig ingrediens for en god og hyggelig weekend i godt selskab. 

Forhåbentligt er du blevet klogere på, hvad en god og aktiv drengeweekend kan bestå af, og at udvalget indenfor træningsmaskiner og træningsudstyr er stort, uanset om I er til den klassiske styrketræning, eller til spring og akrobatik på en trampolin. Til sidst er det vigtigt at huske den gode mad og drikke.